Piet Paulusma

In 2016 zei hij in een interview dat hij in de. 2 days agoPiet Paulusma is zondagmiddag op 65-jarige leeftijd overleden.


Piet Paulusma P Paulusma Bomber Jacket Jackets Piet

BLOG Bordjes zijn verhangen 4 maart 2022.

. Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden. Hij overleed in het ziekenhuis in Leeuwarden. Een opvallend detail is de Friestalige afsluiting van zijn weerpraatje met de woorden oant moarn tot morgen.

De periode of de perioden met vorst zorgen voor ijs en we komen in deze voorspelling minstens één periode voor langer dan. 1 day agoWeerman en presentator Piet Paulusma is op 65-jarige leeftijd overleden meldt Omrop Fryslân. Hij was geruime tijd vast onderdeel van de late avond van SBS 6.

Vanmorgen liggen de temperaturen in een groot deel van ons land eerst rond of. BLOG Komende nacht grondvorst tot -6 of -7 graden. BLOG Lenteterrasweer een 9.

Piet Paulusma was goud waard voor ons. Windstoten in kracht 7. Ed van Pelt Julianadorp.

Kustgebieden IJsselmeergebied en Waddengebied. Dat meldt Omrop Fryslân. Het weer met Piet Paulusma.

Sneeuw en ijs. 2 days agoPiet Paulusma was tientallen jaren lang op televisie als weerman. Johan Klos Alblasserdam Verkeerswaarschuwing.

Zon vreselijk goede vent. Ben er best ontdaan van. Terrasweer in het zuiden 17 graden Foto.

Daar werkte de weerman bijna een kwart eeuw. In een bericht op social media bedankt Omroep Max de beroemde weerman en wensen ze de. Zijn groet oant moarn is zeer bekend geworden in Nederland.

2 days agoPiet Paulusma is zondagmiddag in het ziekenhuis in Leeuwarden overleden. Dat heeft de familie van de weerman uit Harlingen bekend gemaakt. De bekende weerman overleed in het ziekenhuis van Leeuwarden.

Paulusma woont in Harlingen en werd in 1999 2000 en 2006 verkozen tot de populairste weerman van het jaar. Paulusma was al enige tijd ernstig ziek maar trad hier niet mee naar buiten. De Elfstedentocht van 1997 betekende de doorbraak van Piet Paulusma.

14 en 15 graden 6 maart 2022. In ieder geval ga ik ervan uit dat heel ons land vaker dan één keer wit zal worden. Nu is Piet er niet meer.

Weerman Piet Paulusma op 65-jarige leeftijd overleden. 2 days agoWeerman Piet Paulusma is vandaag overleden in het ziekenhuis van Leeuwarden. Tot ons grote verdriet is vanmiddag weerman Piet Paulusma op 65-jarige leeftijd overleden meldt zijn laatste werkgever Omroep MAX zojuist.

Paulusma overleed in aan de gevolgen van kanker. Regen kans op hagel en windstoten. Fons van Westerloo haalde Paulusma in 1996 naar SBS.

Deze winter zal ervoor zorgen dat wij vaker te maken krijgen met sneeuw dan de afgelopen jaren en dat kan regionaal ook een flink pak sneeuw zijn. Dat heeft Omroep MAX-baas Jan Slagter namens de familie bekendgemaakt. Omroep Max heeft dit namens de familie bekendgemaakt.

Vorige week nog op de radiotv. Piet Paulusma verzorgt de actuele weersverwachting voor Nederland op PietsWeernl. Paulusma had al geruime tijd kanker maar koos ervoor dat stil te houden.

Nooit meer oant moarn. Het weer met Piet Paulusma. Paulusma was meer dan 36 jaar weerman bij Omrop Fryslân.

2 days agoWeerman en presentator Piet Paulusma is zondag op 65-jarige leeftijd overleden. BLOG De lente komt.


Het Cafe Van Piet Paulusma In Herbaijum Friesland Gerund Door Zijn Gastvrije Dochter Exclusief Recepties Feestavond Bruiloft To Dj Recepties Artiesten


Pin By Piet Paulusma On Vw Enthusiast Volkswagen Golf Car Volkswagen Golf


Piet Paulusma Funny Texts Words One Liner


Pin Op Gert Cartoons


Pin On Garden Storage And Housing


Pin By Piet Paulusma On Volvo Volvo Volvo Wagon Volvo Cars


John De Mol Ontslaat Piet Paulusma Netflix Seizoenen Mensen


Piet Paulusma


Pin Op Leuke Filmpjes


Piet Paulusma 15 12 1956 Woorden


Meistersinger 1z Scrypto Nl Limited Edition 2005 Horloges


Airco Maken Met Piet Paulusma Take2 In 2021


Tofpixxphotographie Air Ride Volkswagen Vw Golf


Paul Rosenmoller 11 05 1956 Schoonmaakbedrijf Groenlinks Tweed


Pin Van Piet Paulusma Op Koi Vijver Koi Vijver Vijver Koi

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel